FOLLOW | DASHBOARD
//starlight





akhir nyerrr HAPPY -,-
Wednesday, 28 December 2011 | 18:40 | 0 comments
hello semua , pda 27.12.2011 , kira2 kol 9mlm . wany majok ngn boyfrengg wani .
HAHA~~ , mcm budak-II kn , tpi mulut dye tuh , laser+suke ngnjing , mcm nk cepukk jep .
n bnyk tnye , adoyai . geram gler , cepuk kang-__- , wany majok . dea ta pjok pon .
hahhaha , sokayy ahh , skrg wany tahu dea mcm mne . yeaaahhhhh :)
hmm , tahu tak zizan post apee kat wall dea , 
--> " pehh untung org tu kn,,kalo mara org ni leyh eppy2 ngn org lain ,
kalo menyampah kt org ni leyh suka2 ngn org lain ,
tpi kalo dea dah tak syg org ni , dea akan syg org lain gak kerrr??? "
grrrrrrrrrrr . fhm-II jelaa kayy :'( , sedih seyhh dye anggp wany mcm tuh .
hncur ati niyy , hmm , then wany pulk post kat wall wany .
niyyy -->> " weyhh GILA apee , aku merajuk , tak semesti nyerr aku lupe kt kau , 
tak semesti nyerr aku eppy ngn org lain , aku tak ingt kau , 
kau slh lahh anggp aku mcm tuh . aku ingt kn kau nk pjok aku kerrr , nk text n call aku kerr . 
tpi apee weyhh ! TAK ADA lnsong lahh weyhh , KAU TUH LUPA KAT AKU !!
#sedih seyhh kau anggp aku mcm tuh-,- " hmm , okeyy smbug . last-II ,
wany yg mengalah . sokayy ahh , dea tak nk pjok wany kew apee . asl kn syg dea kat wany tak hilang .
tuh pon dh ckup untuk wany . dah majok majok mcm BUDAK TECIK tuh ,
28.12.2011 , agak-II kol 9mlm jugak kod , wany call dea gune fone mama ,
hahaha . dah baik baik dahh . atototot , comeyy comeyy :)
okeyy call dea kejap jep . 7minit jekk . nty kedt mama abes , hahahha
okeyy pastu wany topap 5inget , hahaha , tak der bajet , 5inget jelaa .
pas topap , wany share 2inget kt zizan , hahhaa , tak der bajet nk share bnyk-II ,
cukup lahh tuh , hahaha . wani tersilap , gi send 2kali , dah wany yg tak der kedt ,
hahahahah . last2 dea share balik 2inget kt wany , bengong gler kn , grrrrrrrr
org share kt dea , nk share blik kt kita wt pew , adoyai . geram glerrr . kng niyy mkn dea ~
okeyy nk tak nak , terima jelaaa kn :) , okeyy then text text text , smpai tertydo .
hahahaha , soriii syg -,- , HAPPY tokkkk . dah baik baik . hahaha
tak leyhh lahh nk merajuk lama-II :( , ape pon cannot .
hmm . okeyy lahh tuh jelaa nk cter kali niyy ,
hope happy :) , k.byebye semua , THANK kayy :D

p/s : SAYA SAYANG ZIZAN 


Older Post